Over Ons

Wat is Lanakila? 

Wij staan voor overwinning. Balans in je leven. Spirituele coaching en spirituele ontwikkeling zijn een van onze missies. 

We bieden online cursussen spiritualiteit aan, E-learning modules om tools in handen te hebben voor een balans in spiritualiteit en in het dagelijkse leven. 

Onze visie staat voor een “compleet” en heel mens. In alle aspecten van het leven. Een gebalanceerd persoon bereikt immers veel meer. 

Wij richten ons niet alleen op het dagelijkse bestaan maar ook op de ontwikkeling van het mentale. 

“Mind intelligence and heart intelligence” staan centraal in onze begeleiding.

Wat houd dit nu precies in? 

Het leven kunnen we zien als een pad. Soms dwalen we af van het pad omdat we een keuze maken die niet bij ons past als mens. De kaart die we volgen is niet duidelijk en de flowchart die je volgt raakt vergeten.  We horen de innerlijke stem niet meer . Bij Lanakila gaan we op zoek naar onze innerlijke coach. We richten ons op spirituele ontwikkelingen, blokkades oplossen die ons tegen houden in het leven en het probleemoplossend vermogen van ons brein helpen te stimuleren. 

 

Over Anne-Marie van Hees

Anne-Marie is de eigenaar van Lanakila. Zij heeft onder andere het boek: jij en je andere 11 geschreven. Een spirituele brug naar multidimensionaliteit. 

Anne-Marie is spiritueel levenscoach en begeleid samen met een aantal trainers groepen naar hun eigen kern. 

Anne-Marie is niet alleen spiritueel levenscoach maar ook lerares gezondheidszorg en welzijn met een achtergrond in psychologie. 

Via de speciaal ontworpen e-learning modules kunnen we veel mensen persoonlijk begeleiden in hun ontwikkeling. Ook zijn wij in staat om burn-out begeleiding aan te bieden op een andere manier. Door het spirituele tintje in de begeleiding kunnen we vaak sneller tot de kern van de burn-out komen. 

Meer weten over wat we doen?


Neem contact op


Algemene voorwaarden: webwinkel


Algemene voorwaarden: dienstverlening


Disclaimer


Privacyverklaring