Een magische nieuwe start

Welkom bij de Module magische start.

Een nieuwe module geïnitieerd door Steve Rother. Steve heeft een mooie start gegeven aan deze module. Wij gaan nu verder met deze magische reis met een nieuw inzicht. 

Wat houdt deze module in? 

Het is een levens veranderende module. De module geeft een nieuw perspectief. Soms kun je het gevoel hebben dat je klaar bent met een fase in je leven. Een kruispunt als het ware. De meeste technieken heb je al onder de knie en verder “leren” zit er niet meer in volgens jouw gevoel. Een van de technieken kan zijn om “opnieuw” geboren te worden. 

Tijdens deze module ga je eerst zelf door alle 7 levensfases heen. Vervolgens ga je verder om andere mensen te begeleiden in dit proces. 

Waarom ga je eerst zelf deze fases doorlopen? 

Als je dit zelf doorlopen hebt kun je veel beter weten hoe het persoonlijk voelt. Je snapt dan meer van elke valkuil die er in alle levensfases zijn. 

Vervolgens ga je in levensfase 7 via een geleide meditatie naar het afronden van je huidige pad. Je bent er klaar voor om terug te kijken. Je weet waarom je dingen gedaan hebt en je weet waarom de dingen gebeurd zijn zoals het gebeurd is. Dit geeft een onwerkelijk gevoel omdat je aan de ene kant heel bewust bent van het leven hier op aarde, terwijl je aan de andere kant heel duidelijk voelt dat je aan de andere kant bent. Je voelt de liefde en eenheid en je weet dat je thuis bent. 

 Vervolgens ga je een nieuwe blauwdruk maken en je gaat via een geleide meditatie weer opnieuw geboren worden. 

Praktische informatie:

  • Zaterdag 16-01-2021 om 19.00 uur met een life meeting via Zoom van 1,5 uur waar we de module mee starten. We kunnen pas in februari in Limmen terecht maar er zijn zeker al dingen waar jullie zelfstandig mee aan de slag kunnen zodat we de praktijkdagen functioneel kunnen beginnen.
  • Zaterdag 30 januari om 19.00 uur een live meeting via Zoom van 1,5 uur om vragen te stellen over de theorie die je hebt doorgenomen.
  • Dinsdag 16 en woensdag 17 februari praktijkdagen in Limmen start van de dagen om 10.00 uur tot 16.30/17.00 uur
  • Zaterdag 6 maart om 19.00 uur een live meeting via Zoom van 1,5 uur om vragen te stellen over de theorie die je hebt doorgenomen en om je praktijk die je geoefend hebt door te nemen.
  • Zaterdag 13 en zondag 14 maart praktijkdagen in Limmen. Start van de dagen om 10.00 uur tot 16.30/17.00 uur
  • Dinsdag 30 maart om 19.00 uur afsluitende Zoom bijeenkomst

De module in totaal 3 maanden, de opleidingsdagen vinden plaats in Limmen. 

Er is in de module heel veel ruimte voor jouw persoonlijke groei op alle terreinen. Zo is er ook de mogelijkheid om daarnaast een individuele begeleiding te krijgen, zodat jij het maximale uit je proces haalt.

Je krijgt naast de online lesdagen ook theorie waar je zelf mee aan de slag kunt. De opdrachten staan op facebook bij de eigen besloten groep. Ik heb hiervoor gekozen omdat je dan meer samen kunt bespreken en kijken naar de opdrachten. Daarnaast kun je op de besloten Facebook groep onderling dingen delen en waar je ook vragen kunt stellen. Deze vragen mogen door iedereen beantwoord worden zodat meerdere kanten belicht kunnen worden.

Verder is er 4 keer per module een life- meeting via Zoom van 1,5 uur waar je vragen kan stellen en waar ik deze vragen ga beantwoorden. 

Tijdens de module heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid en hoe meer jij je eigen verantwoordelijkheid neemt hoe meer je uit de lesstof kunt halen.

Tips & tricks

Inloggen

Filmpjes kijken

Wist je dat je de filmpjes schermvullend kunt kijken? klik op de 2 pijltjes bij het rode cijfer 1. Wil je weer uit dit scherm? klik dan op de knop esc op je toetsenbord. 

Voortgang cursus

Wist je dat je bij pijltje 2 op de afbeelding de voortgang van jouw cursus kan zien? 

Markeer als gelezen

Wist je dat je bij pijltje 3 jouw les als gelezen kan markeren en in deze balk ook naar een vorige of volgende les kan. 

Handige links

Geef een reactie