Zomer cursus

Ben jij in deze hectische tijd nog toe aan een rustpunt in jouw dagelijkse bestaan? Het kan zijn dat je heerlijk vakantie aan het vieren bent. Een vakantie die misschien wat anders is als je gepland had. De reizen naar het buitenland hebben nog wel wat voeten in de aarde en vele blijven thuis of in eigen land. 

Heb jij soms behoefte om in deze tijd toch gebruik te maken van onze zomercursus dan kan dit natuurlijk nog zeker. 

 Je bent misschien al bezig geweest met jouw eigen spirituele ontwikkeling en jouw eigen persoonlijke groei. Het kan zijn dat je het mist om echt even stil te staan bij jezelf en wat jij voor verdere stappen kunt ondernemen op jouw pad. Als we naar de maatschappij kijken op dit moment is het een harde maatschappij. De voors en tegens vliegen om je heen en je hebt misschien ook wel moeite om staande te blijven in deze tijd. 

Wat hebben we nu voor jou ontwikkeld?

Thema week 1: Waar sta ik nu? Wat gebeurt er om je heen en welke handvatten heb jij op dit moment nodig om echt bij jezelf te blijven?

Thema week 2: We zijn al op de goede weg. We kijken even terug naar de afgelopen week en we gaan een start maken met de nieuwe week. Wat ga jij in deze week doen om ervoor te zorgen dat de buitenwereld buiten blijft?

Thema week 3: We gaan weer even kort terug kijken naar de afgelopen weken. Wat ben jij tegengekomen waar je niet buiten kon blijven en wat ga jij de komende week doen om er nog meer voor te zorgen dat je niet terug stapt in wat er is geweest?

Laatste bijeenkomst. We zijn er bijna. De maand is alweer bijna afgelopen. Wat kun jij in de komende tijd nog doen om ervoor te zorgen dat je dit gevoel kunt vasthouden? Het is namelijk niet alleen in de vakantietijd dat je tijd voor jezelf kunt maken maar ook als je in de dagelijkse dingen zit. Kijk eens hoe jij in jouw dagritme tijd kunt maken voor jezelf.

Via zoom organiseren we deze cursus. 

  • Zondag   8 augustus 10.00 -11.00 uur. 
  • Zondag 15 augustus 20.00 – 21.00 uur. ( let op dit is een andere tijd)
  • Zondag 22 augustus 10.00 – 11.00 uur.  
  • Zondag 29 augustus 10.00 – 11.00 uur.

Kosten  € 75