De verloren beschaving van de Sahara

De Saharabeschaving heeft zijn sporen wel degelijk nagelaten in ons collectief. 
Volgens sommigen zou de Sahara ook een mogelijke locatie zijn van Atlantis. Ten zuiden van Algerije zijn namelijk sporen van een grote beschaving ontdekt. Wat er niet aan zou kloppen, is dat Atlantis gezonken is en dat kan niet op die locatie. Van deze beschaving is niet zo heel veel bekend, er is weinig over verteld en geschreven. Toch is het een beschaving geweest die veel invloed op onze geschiedenis heeft gehad. Deze beschaving had een link met Egypte, maar nog ver daarvoor bestond.
Bij velen zijn deze herinneringen volledig onder het zand bedolven geraakt. Toen deze beschaving floreerde was de Sahara niet een woestijn maar een bloeiende flora en fauna.
Het was een beschaving waar vele culturen en wijsheden uit het hele Universum samen kwamen. 
De basis van deze beschaving bestaat uit 12 koningen ieder uit een ander universum die de mensheid wilde helpen. Dit zijn onder andere de Acturiens, de Hathors, de Atlantiers, de Lemurianen, de Pleiadiers, de Grey’s, Giants, de Anunnaki en nog een aantal andere rassen.
Als Atlantis de mannelijke energie representeerde en Lemurië de vrouwelijke energie, kan je de beschaving van de Sahara zien als de balans tussen deze twee. Helaas was de mensheid toen nog niet klaar voor deze balans, en door beïnvloeding van buitenaf is deze ook ten onder geraakt. Nu is de mensheid klaar om deze stukken op te pakken, nu kunnen we harmonie creëren tussen het mannelijke en vrouwelijke en het positieve en negatieve. 
Wil je ontdekken wat er voor jou nog onder het zand ligt, wordt je geroepen door dit verhaal of voel je je sterk aangetrokken tot de Sahara of tot Egypte? Dan zou dit een mooie workshop voor jou kunnen zijn, je bent van harte welkom. 
Praktische informatie:
Kosten van deze dag €195,00 inclusief koffie thee en lunch
Aanmelding via info@ntinlp.nl