Welkom bij de webshop van Lanakila

Vind hier de mooiste producten terug. 

 Onze winkel is klein maar fijn, wij hebben alles in eigen hand en kopen onze producten met veel liefde in. Achter de schermen zijn we nog druk bezig met het verder vullen van onze shop. Via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van nieuwe artikelen. 

Wij vinden onze ecologische voetafdruk erg belangrijk dus proberen we zoveel mogelijk duurzame producten in de webshop te hebben. Meer weten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen onderin. 

Heb je vragen over een product mail ze dan naar: shop@lanakila.nl

We helpen je graag met de zoektocht naar het juiste product. 

Liefs, Lanakila. 

P.s. wist je dat al onze producten ook te verkrijgen zijn bij ons dochterbedrijf: schaapjesindewei.nl

Jij en je andere 11 geschreven door Anne-marie van Hees. 

Een prachtig kaartenset mede mogelijk gemaakt door MuMedi.

Je wilt vást geen moment meer zonder zodra je onze heerlijke SOXS geprobeerd hebt. Van verschillende dames horen we al dat ze verslavend zijn. Het superzachte en comfortabele wol is afkomstig van schapen uit Nieuw-Zeeland. Welk op diervriendelijke wijze is verkregen. Dat geeft nog eens een extra warm gevoel!

FAQ

Meest gestelde vragen

Voor Nederland:

Voor een brievenbus pakket reken wij € 4,10

Voor een pakket € 6,15

We verzenden op dinsdag en donderdag met de fietskoerier.

Postnl: Voor een brievenbus pakket rekenen wij €4,10 verzendkosten. 

Voor een pakket rekenen we €6,15 verzendkosten. 

Boven de € 75 is de verzending gratis. 

Voor België:

Voor een brievenbus pakket rekenen wij € 9,00 verzendkosten. 

Voor een pakket rekenen we €9,00 verzendkosten. 

Boven de € 75 is de verzending gratis. 

Wij gebruiken de verzendkosten om o.a. een duurzame verpakking te gebruiken. Wij vinden het belangrijk om onze ecologische voetdruk klein te houden. 

Het kan altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je artikel. Je hebt 14 dagen herroepingsrecht. Het artikel kun je terug sturen naar onze webwinkel nadat je contact op heb genomen met de klantenservice. De kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening. Hiermee hopen we dat je bewust shopt. Wij zijn een kleine webshop en kopen onze producten met veel liefde in. Uiteraard willen we graag dat jij ook zoveel van jouw product gaat houden. De met liefde handgemaakte producten mogen niet retour gestuurd worden.

We verpakken onze producten in zo ecologisch mogelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld ecologische tape en proberen we altijd onze doosjes her te gebruiken waar mogelijk. Soms moeten we helaas plastic gebruiken, dit is dan om het product te beschermen. Je wilt immers wel een product wat niet kapot gaat onderweg. 

Jazeker, je kunt je bestelling afhalen in Oudenbosch. Het exacte adres volgt in de bevestigingsmail. Klik op afhalen tijdens het afrekenen. 

In een straal van 15 km bezorgen we gratis de bestelling indien je de bestelling niet kan ophalen. 

Indien het ingepakt moet worden dan horen we het ook graag 🙂

Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Indien je voor 12.00 uur besteld dan verzenden wij jouw producten de volgende werkdag. 

I.v.m de leveringsproblemen bij PostNL is het t/m nieuwjaar mogelijk om je pakketje af te halen in Oudenbosch. Klik tijdens het afrekenen op ” Afhalen”. Verdere instructies volgen na afrekenen per e-mail. 

Heb je een artikel met spoed nodig? 

Mail ons dan even: shop@lanakila.nl 

Via onderstaande link kun je de reviews van de website terug vinden: 

https://nl.trustpilot.com/review/lanakila.nl

ideal
mastercard
visa
bankcontact

Review plaatsen of terug lezen op trustpilot? klik op het logo.