Welkom bij de webshop van Lanakila

Vind hier de mooiste producten terug. 

In de webwinkel verkopen we voornamelijk producten voor selfcare. Producten die bijdragen aan een positief leven. Onze winkel is klein maar fijn, wij hebben alles in eigen hand en kopen onze producten met veel liefde in. Achter de schermen zijn we nog druk bezig met het verder vullen van onze shop. Via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van nieuwe artikelen. 

Wij vinden onze ecologische voetdruk erg belangrijk dus proberen we zoveel mogelijk duurzame producten in de webshop te hebben. Meer weten? kijk dan bij de veelgestelde vragen onderin. 

Heb je vragen over een product mail ze dan naar: [email protected]

We helpen je graag met de zoektocht naar het juiste product. Liefs, Lanakila. 

Uilenbalsem

Unieke franse balsem. 

Biologische remedie voor veel kleine issues bijvoorbeeld: 

  • Beter slapen. 
  • Insectenbeten. 
  • Voetverzorging. 
  • Vitale spieren.
  • en nog veel meer. 

Edelstenen

Prachtige collectie edelstenen. Deze unieke stenen worden ingestraald door Anne-Marie. Zo geven deze stenen een extra steuntje in de rug waar nodig. 

Sieraden

Prachtige armbandjes gemaakt van edelstenen. Elk armbandje is ingestraald door Anne-Marie en “schoon” gemaakt. Heerlijk voor een extra steuntje in de rug. 

Selfcare

Alles voor selfcare. Een lekker stuk zeep, een lavendeloogkussen en nog veel meer. 

Kruiden

Hier vind je allerlei kruiden die jouw kunnen ondersteunen in het leven zoals bijvoorbeeld witte salie. 

Boek & kaartenset

Jij en je andere 11 geschreven door Anne-marie van Hees. 

Zoutlamp

Hier vind je een prachtige zoutlamp. Zoutkristallamp van grijs zout, creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling, in het donker is deze lamp net een kleine maan.

FAQ

Meest gestelde vragen

Voor Nederland:

Voor een brievenbus pakket rekenen wij €3,95 verzendkosten. 

Voor een pakket rekenen we €5,95 verzendkosten. 

Boven de € 75 is de verzending gratis. 

Voor België:

Voor een brievenbus pakket rekenen wij € 9,00 verzendkosten. 

Voor een pakket rekenen we €9,00 verzendkosten. 

Boven de € 75 is de verzending gratis. 

Wij gebruiken de verzendkosten om o.a. een duurzame verpakking te gebruiken. Wij vinden het belangrijk om onze ecologische voetdruk klein te houden. 

Het kan altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je artikel. Je hebt 14 dagen herroepingsrecht. Het artikel kun je terug sturen naar onze webwinkel nadat je contact op heb genomen met de klantenservice. De kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening. Hiermee hopen we dat je bewust shopt. Wij zijn een kleine webshop en kopen onze producten met veel liefde in. Uiteraard willen we graag dat jij ook zoveel van jouw product gaat houden. 

We verpakken onze producten in zo ecologisch mogelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld ecologische tape en proberen we altijd onze doosjes her te gebruiken waar mogelijk. Soms moeten we helaas plastic gebruiken, dit is dan om het product te beschermen. Je wilt immers wel een product wat niet kapot gaat onderweg. 

Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Door de huidige corona omstandigheden hebben we ervoor gekozen om geen klanten aan huis te laten komen. Excuus voor het ongemak!

Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Indien je voor 12.00 uur besteld dan verzenden wij jouw producten de volgende werkdag. Vanwege de huidige corona omstandigheden kan het voorkomen dat jouw pakket wat later de shop verlaat. Excuus hiervoor!

Heb je een artikel met spoed nodig? 

Mail ons dan even: [email protected] 

Via onderstaande link kun je de reviews van de website terug vinden: 

https://nl.trustpilot.com/review/lanakila.nl

ideal
mastercard
visa
klarna
bankcontact

Review plaatsen of terug lezen op trustpilot? klik op het logo.