Praktische informatie

De module loopt van 13 april tot en met 15 juli. De module wordt gevolgd in een groep van minimaal 12 personen. Zoals ook in de andere modules is nu ook heel veel ruimte voor jouw persoonlijke groei. Er is een mogelijkheid om naast de opleiding ook individuele begeleiding te krijgen zodat jij het maximale uit jouw leerproces kan halen. 

Er is een online leeromgeving waar alle theorie in staat en je kunt via de leeromgeving ook de opdrachten insturen die je moet maken. Aangezien dit een module is om echt met cliënten te werken wordt er ook van je verwacht dat je casussen maakt van de cliënten die je begeleid. 

Verder zijn er 3 zoom avonden. Tijdens deze avonden kun je vragen stellen. Stel wel de vragen in de chat van de Zoom dat is voor mij wel het makkelijkste. 

Er is ook een besloten Facebookgroep waar je onderling dingen kunt delen en waar je ook vragen kunt stellen. Deze vragen mogen door iedereen beantwoord worden zodat meerdere kanten belicht kunnen worden.

Tijdens de modules heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid en hoe meer jij je eigen verantwoordelijkheid neemt hoe meer je uit de lesstof kunt halen.

Opleidingskosten

De basis opleidingskosten zijn: € 1076,90 inclusief btw

Mocht je extra begeleiding willen dan kun je een consult inplannen. De kosten van een consult zijn dan € 139,15 incl. btw i.p.v. € 157,30

Daarnaast kun je ook kiezen voor 2 combinatiepakketten:

Pakket 1: 1 module en 3 uur begeleiding die je mag invullen zoals je wilt. Totaal € 1493,90

Pakket 2: Vip pakket: 1 module en in totaal 6 uur begeleiding die je mag invullen zoals je wilt. Totaal € 1808,95

 

Wat krijg je?

4 lesdagen, 2 online via Zoom ‣ 2x live meetingen 

3 Zoom avonden 

Toegang tot lesmateriaal

Besloten Facebookgroep

 

Lesdata 

Lesdag via Zoom: 13 april van 10.00 uur-12.30 uur en van 14.00 uur-17.00 uur

Lesavond via Zoom: 28 april van 19.00 uur- 20.30 uur

Lesdag via Zoom: 11 mei van 10.00 uur-12.30 uur en van 14.00 uur-17.00 uur

Lesavond via Zoom: 2 juni van 19.00 uur- 20.30 uur

Live dagen in Limmen: 14 juni van 10.00 uur-12.30 uur en van 14.00 uur-17.00 uur 15 juni van 10.00 uur-12.30 uur en van 14.00 uur-17.00 uur

Lesavond via Zoom: 6 juli van 19.00 uur- 20.30 uur. Afsluiting

Verdieping multidimensionaliteit

De multidimensionaliteit heeft zoveel meer in zich als dat we ooit hadden kunnen bedenken, dus ik neem jullie graag mee op een nieuwe ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis door de sferen en wat jij allemaal hiermee kunt doen. Wat kunnen we samen nog ontdekken op de diepere lagen in de sferen en welke energie kunnen we gebruiken? De bedoeling van deze module is om kennis te maken met alle andere sferen. Niet alleen kennis maken maar ook om te kijken hoe jij de multidimensionaliteit in kunt zetten in jouw eigen praktijk.  

Je hebt al ervaren wie jouw eigen jij’s zijn en je weet waar deze leven. 

Wat is het voordeel van deze module? Als je de energie van alle sferen kunt gebruiken dan heb je zoveel meer mogelijkheden om echt in jouw kracht te staan. Je kunt elke sfeer gebruiken om jou en je cliënten verder te helpen op hun pad. 

 Tijdens de healing module hebben we al even kennis gemaakt met een aantal sferen waar je mee kunt werken. Je zult merken dat je ook, in die sferen, waar je al wat ervaring mee hebt opgedaan, op een nog diepere laag kunt gaan werken. 

Je zult ook gaan ervaren dat elke sfeer een eigen kracht heeft. Je kunt met de sferen werken waar je geen andere jij in hebt. 

 Als je de healing module niet hebt meegedaan kun je nog instappen in de verdieping van de multidimensionaliteit. Het is wel belangrijk dat jij al wel ervaren hebt waar jouw andere 11 jij’s leven en wat de invloed is op jouw huidige leven. Dit hoef je niet per se in een van de groepen gedaan te hebben. Ook als je dit 1 op 1 met mij hebt gedaan of al een aantal jaren terug ermee bezig bent geweest kun je instappen in deze module. 

 

Als je contact hebt met alle andere sferen van jouw punt van waarneming, dan maak je ruimte vrij om alles om je heen te harmoniseren. Niet alleen voor jezelf maar voor iedereen waar jij mee te maken hebt. 

Door te spelen en te ervaren wat de kracht in een andere sferen is, kun je de herinneringen die in je systeem hier op Aarde zijn opgeslagen activeren. Zo kun je die kracht gebruiken om je te helpen bij je uitdagingen, op weg naar het wakker worden.