Praktische informatie

De module wordt gevolgd in een groep van maximaal 8 personen. Zoals ook in de andere modules is nu ook heel veel ruimte voor jouw persoonlijke groei. Er is een mogelijkheid om naast de opleiding ook individuele begeleiding te krijgen zodat jij het maximale uit jouw leerproces kan halen. 

Er is een online leeromgeving waar alle theorie in staat en je kunt via de leeromgeving ook de opdrachten insturen die je moet maken. 

Er is ook een besloten Facebookgroep waar je onderling dingen kunt delen en waar je ook vragen kunt stellen. Deze vragen mogen door iedereen beantwoord worden zodat meerdere kanten belicht kunnen worden.

Tijdens de modules heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid en hoe meer jij je eigen verantwoordelijkheid neemt hoe meer je uit de lesstof kunt halen.

Opleidingskosten

De basis opleidingskosten zijn: € 1076,90 inclusief btw

Mocht je extra begeleiding willen dan kun je een consult inplannen. De kosten van een consult zijn dan € 139,15 incl. btw i.p.v. € 157,30

Daarnaast kun je ook kiezen voor 2 combinatiepakketten:

Pakket 1: 1 module en 3 uur begeleiding die je mag invullen zoals je wilt. Totaal € 1493,90

Pakket 2: Vip pakket: 1 module en in totaal 6 uur begeleiding die je mag invullen zoals je wilt. Totaal € 1808,95

Wat krijg je?

3 lesdagen

Toegang tot lesmateriaal

Besloten Facebookgroep

 

Verdieping multidimensionaliteit

De multidimensionaliteit heeft zoveel meer in zich als dat we ooit hadden kunnen bedenken, dus ik neem jullie graag mee op een nieuwe ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis door de sferen en wat jij allemaal hiermee kunt doen. Wat kunnen we samen nog ontdekken op de diepere lagen in de sferen en welke energie kunnen we gebruiken? De bedoeling van deze module is om kennis te maken met alle andere sferen. Niet alleen kennis maken maar ook om te kijken hoe jij de multidimensionaliteit in kunt zetten in jouw eigen leven.  

Je hebt al ervaren wie jouw eigen jij’s zijn en je weet waar deze leven. 

Wat is het voordeel van deze module? Als je de energie van alle sferen kunt gebruiken dan heb je zoveel meer mogelijkheden om echt in jouw kracht te staan. 

Je zult ook gaan ervaren dat elke sfeer een eigen kracht heeft. Je kunt met de sferen werken waar je geen andere jij in hebt. 

Als je contact hebt met alle andere sferen van jouw punt van waarneming, dan maak je ruimte vrij om alles om je heen te harmoniseren. Niet alleen voor jezelf maar voor iedereen waar jij mee te maken hebt. 

Door te spelen en te ervaren wat de kracht in een andere sferen is, kun je de herinneringen die in je systeem hier op Aarde zijn opgeslagen activeren. Zo kun je die kracht gebruiken om je te helpen bij je uitdagingen, op weg naar het wakker worden.