Spirituele reis naar Tintagel en Glastonbury

In de dagen van Camelot was het Koningschap uitverkoren aan hem die het zwaard Excalibur uit de steen kon krijgen. Alleen degene met het zuivere Hart kon het zwaard hanteren en daarmee Vrede en Harmonie in het rijk brengen. Toen de jonge Arthur het zwaard in één vloeiende beweging uit de steen trok, was het een grote overwinning voor hem. De integere Arthur wist dat je met brute kracht nergens komt, het gaat erom dat je je Kracht met Wijsheid gebruikt. Het zwaard Excalibur staat voor hetzelfde principe als het zwaard van Aartsengel Michael. Het schenkt je onderscheidingsvermogen en het zelfvertrouwen om je eigen Waarheid te volgen. Sta vastberaden in je eigen Waarheid en je zult in je Kracht staan.

Merlijn was een grote leraar in Wijsheid en Kracht. Hij was Arthur´s belangrijkste raadgever en kon volgens insiders de toekomst voorspellen. Tegenwoordig staat hij bekend als de meest illustere Magiër uit de geschiedenis, maar ook als Liefdevolle Opgestegen Meester. Zijn Kracht kwam voort uit zijn verbinding met de Bron en Alles Dat Is. Hij wist namelijk maar al te goed dat Kracht die niet gevoed wordt door Onvoorwaardelijke Liefde destructief is.

Guinevere was Arthur´s echtgenote en Koningin van Camelot. Zij heeft haar wortels tot ver terug voor de tijd van Camelot. Haar naam betekent fair one or white one  (prachtige of witte) en was oorspronkelijk een Fairy (Elven) Godin van de Liefde. Zij leert ons om relaties aan te gaan vanuit Ware Liefde.

In dit seminar gaat het allemaal om Heelheid, Uniekheid en Harmonie in jezelf. Tijdens deze prachtige (spirituele) reis, gaan we de verschillende energieën in onszelf een laten worden. We gaan blokkades herschrijven en de krachten activeren waar je in vorige levens over beschikte. 

Hierbij word je begeleid door een deep level energy worker en Lightmaster met een indrukwekkende staat van dienst, namelijk Anne-Marie van Hees (www.lanakila.nl). Zij werkt al jaren als energetisch begeleider en is Meester In het bekrachtigen en het begeleiden naar Heelheid van lichtwerkers met Geduld, Liefde en een flinke dosis Humor.

Wij zullen o.a de volgende vortex sites bezoeken, waarbij er grote energetische healing zal plaatsvinden en we onze Kracht zullen terugnemen.

TINTAGEL

Het Kasteel van Tintagel. De geboorteplaats van Koning Arthur, zijn verblijfplaats en dat van de Orde van de Ridders van de Ronde Tafel. Hier hebben zich veel intriges afgespeeld, waarbij de strijd tussen goed en kwaad haar energetische sporen merkbaar nagelaten heeft.

De grot van Merlijn: Zijn grot ligt vlak onder het Kasteel van Tintagel, waar zijn krachtige magie nog steeds sterk voelbaar is.

Glastonbury

Tor: Deze gouden Toren is de ruïne van de St. Michael kerk, gebouwd op een heilige heuvel. De naam Tor staat niet alleen voor Toren, maar ook voor deur of poort.

Chalice Well: De heilige bron van het levenswater, de graal bron. Het rijke rode ijzerhoudende water van deze bron heeft een sterke geneeskrachtige werking. Het is ook de plaats waar de mannelijke en vrouwelijke stroom samenvloeien in één stroom.

De Abdij (Abbey): Volgens de overlevering heeft Jozef van Arimathea de Heilige Graal hierheen gebracht. Hier ligt ook het graf van Koning Arthur en zijn vrouw Guinevere.

Avalon: Sinds Keltische tijden wordt Avalon gezien als `De Andere Wereld´. Het is een in nevelen verborgen oord, alleen bereikbaar voor diegenen die de magische boot naar het eiland kunnen oproepen. Dit is ook de plek waar het zwaard Excalibur is gesmeed.

Informatie:

Vertrekdatum 9 juni -> Nederland – Tintagel 

Terugreis 16 juni -> Glastonbury – Nederland

Op eigen gelegenheid naar Tintagel reizen, er zijn mogelijkheden om samen te reizen. Stuur hiervoor een berichtje in de gesloten facebook pagina of stuur een mailtje naar info@lanakila.nl zodat we jullie in contact kunnen brengen.

Kosten: €1095,- incl BTW

Hierbij inbegrepen:

  • Overnachtingen, het kan zijn dat je met meerdere personen op een kamer ligt. Is dit een probleem, laat het ons z.s.m weten i.v.m kosten voor eenpersoonskamers.
  • Ontbijt, lunch, diner, dra nken (Laat ons weten of dat er dieetwensen zijn)
  • Entree Tintagel Castle
  • Entree Abbey
  • Entree Challice well

Exclusief:

Het vervoer is exclusief tijdens deze reis. De kosten voor het vervoer is voor eigen rekening. 

Tip: Er kunnen afspraken gemaakt worden om samen te reizen. 

  • Het is mogelijk om de Stonehenge te bezoek voor een meerprijs van 75,-
  • Op eigen gelegenheid ergens iets eten of drinken.

Als er geen gebruik gemaakt wordt van de overnachtingen en/of eten en drinken is het bedrag n.o.t.k

Aanmelden:

Via e-mail info@lanakila.nl

Aanmelden voor 15 april i.v.m huren van de accommodatie. 

Na aanmelding krijg je een bevestiging en de factuur toegestuurd. Binnen 48 uur annuleren na reservering is 100% van de kosten terug. Annuleren voor 2 juni is 50% van de kosten terug. Na 2 juni geen geld terug ivm reserveringen.