Online spirituele retraite

Retraite in jouw eigen huis. Elke dag gaan we 4 uur verbinding maken met elkaar. 2 uur in de ochtend en 2 uur in de avond. Je gaat deze retraite niet alleen met mij doen maar we gaan dat in een groep doen. In deze week ga jij terug naar jezelf. De kerst en Oud en Nieuw zijn weer voorbij en het dagelijkse leven begint weer. 

Wat gaan we in deze week ontdekken? 

We gaan ontdekken dat er veel meer in jou zit dan je denkt. Door in de energie samen te zijn kan jij jouw eigen antwoorden ontdekken. 

Het gaat niet alleen om het bij elkaar zijn maar je krijgt ook dingen mee die jij in de middag voor jezelf kunt gaan doen. Zodat het niet alleen deze 4 uur samen is maar een hele week met aandacht voor jou. In deze week kun jij ontdekken waar jouw valkuilen nog liggen en hoe jij jouw leven wilt gaan neerzetten. 

Waarom gaan we dit in jouw eigen omgeving doen? 

Jij hebt te maken met de dingen die er gebeuren om je heen. Als je in een retraite ergens anders bent dan kom je tot een bepaald idee of gedachten maar als je dan weer in je eigen omgeving komt dan blijkt dat het in jouw omgeving niet haalbaar is. Dat is waarom we het in jouw eigen omgeving doen zodat jij deze dagen ook alles mee kan nemen wat er gebeurt en welke uitdagingen jij hebt. 

Je kunt daarnaast gebruik maken van de online leeromgeving zodat je de rest van de dagen echt aandacht kunt besteden aan jezelf. Mocht je deze week ook nog moeten werken kun je toch meedoen met deze ontdekkingsreis omdat de online bijeenkomsten worden opgenomen. Je kunt op een later tijdstip altijd je vragen die je hebt delen.

Praktische informatie:

  • 2 januari t/m 7 januari 2023
  • 5 zoom dagen van 10.00 uur tot 12.00 uur 20.00 uur tot 22.00 uur

Kosten €150,00 exclusief 21% BTW