Module: Een magische nieuwe start

Een module geïnitieerd door Steve Rother. Steve heeft een mooie start gegeven aan deze module. Wij gaan nu verder met deze magische reis met een nieuw inzicht. 

Wat houdt deze module in? 

Het is een levens veranderende module. De module geeft een nieuw perspectief. Soms kun je het gevoel hebben dat je klaar bent met een fase in je leven. Een kruispunt als het ware. De meeste technieken heb je al onder de knie en verder “leren” zit er niet meer in volgens jouw gevoel. Een van de technieken kan zijn om “opnieuw” geboren te worden. 

Tijdens deze module ga je eerst zelf door alle 7 levensfases heen. Vervolgens ga je verder om andere mensen te begeleiden in dit proces. 

Waarom ga je eerst zelf deze fases doorlopen? 

Als je dit zelf doorlopen hebt kun je veel beter weten hoe het persoonlijk voelt. Je snapt dan meer van elke valkuil die er in alle levensfases zijn. 

In levensfase 7 ga je via een geleide meditatie naar het afronden van je huidige pad. Je bent er klaar voor om terug te kijken. Je weet waarom je dingen gedaan hebt en je weet waarom de dingen gebeurd zijn zoals het gebeurd is. Dit geeft een onwerkelijk gevoel omdat je aan de ene kant heel bewust bent van het leven hier op aarde, terwijl je aan de andere kant heel duidelijk voelt dat je aan de andere kant bent. Je voelt de liefde en eenheid en je weet dat je thuis bent. 

Als je door levensfase 7 bent gegaan dan gaan we een nieuwe blauwdruk maken. Je kunt daarna je nieuwe leven starten door weer geboren te worden. 

 

Module: multidimensionele healing

In de module besteden we aandacht aan verschillende healing-methodes. Ik geef je inzicht in welke methodes er zijn en leer je de basis van een aantal effectieve methodes om jezelf en andere mensen te healen. Dit helpt je om te kijken wat het beste bij je past maar ook welke kapstok je kunt gebruiken om je eigen praktijk aan op te hangen. Daarnaast kijk ik graag wat jullie wensen en behoeften zijn. Dus er is ruimte om zelf methodes in te brengen, waar ik dan dieper op in zal gaan.
We gaan aandacht besteden aan:
• Het herschrijven van contracten
• Het herschrijven van de complete blauwdruk (basis)
• Pijnappelklier activatie
• Geometrie (basis)
• DNA (basis)
• Godinnen energie (basis)
• Werken met andere soorten energie zoals bv magnetiseren
• Weghalen van energieën die niet bij mensen thuishoren.
• Past live journey (regressie)
 

Verdieping: multidimensionaliteit

De multidimensionaliteit heeft zoveel meer in zich als dat we ooit hadden kunnen bedenken, dus ik neem jullie graag mee op een nieuwe ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis door de sferen en wat jij allemaal hiermee kunt doen. Wat kunnen we samen nog ontdekken op de diepere lagen in de sferen en welke energie kunnen we gebruiken. De bedoeling van deze module is om kennis te maken met alle andere sferen. Niet alleen kennis maken maar ook om te kijken hoe jij de multidimensionaliteit in kunt zetten in jouw eigen praktijk. 

Je hebt al ervaren wie jouw eigen jij’s zijn en je weet waar deze leven. 

Wat is het voordeel van deze module? Als je de energie van alle sferen kunt gebruiken dan heb je zoveel meer mogelijkheden om echt in jouw kracht te staan. Je kunt elke sfeer gebruiken om jou en je cliënten verder te helpen op hun pad.