Lezing: Multidimensionaliteit

Multidimensionaliteit: Wat is het en wat kun je ermee doen?
 
Dompel je onder in de multidimensionaliteit. 

Op vrijdag 16 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur kun je live aanwezig zijn om meer te weten te komen over de multidimensionaliteit en te ervaren hoe het in een van de sferen is.
 
Wij mensen, hebben naast ons leven hier op Aarde, nog 11 andere jij’s in andere sferen. Kun jij je voorstellen welke invloed deze 11 jij’s op jouw leven hier op aarde kunnen hebben?
 
Wat belangrijk is in het ontmoeten van jouw 11 andere jij’s in de andere sferen van het universum, is eenheid. Jezelf heel maken door het integreren van al die andere jij’s in jezelf. Het klopt dat wij al de kennis al in ons hebben en dat we die kunnen gebruiken. De uitdagingen die je in je leven tegenkomt, kunnen je helpen om al die kennis in het nu te meesteren, maar als je contact hebt met alle andere sferen van jouw punt van waarneming, dan maak je ruimte vrij om alles om je heen te harmoniseren.
 
We gaan kennismaken met een van de sferen uit mijn boek Jij & je 11 andere. Het is niet nodig om het boek al gelezen te hebben. Tijdens de lezing maak je een reis naar sfeer 15. Sfeer 15 gaat over emoties. Daarna is er nog tijd om enkele vragen te beantwoorden.
Je hoeft geen andere jij in deze sfeer te hebben om te ervaren hoe het daar is en wat je met de energie van deze sfeer kunt doen.
 
Koop je ticket via de website en meld je aan via: [email protected] 

Wees er snel bij want er is maar plaats voor 30 mensen.
 
Inlooptijd is 19.00 uur
 
Kosten: € 29,00

Module: Breken met patronen

We hebben allemaal patronen in ons leven. Je kunt eigenlijk zeggen dat heel ons leven uit patronen bestaat. Soms zijn deze patronen constructief en helpend, maar soms zijn ze ook belemmerend. Heb jij genoeg van de belemmerende patronen en wil je hiermee breken? Volg dan deze module van 3 weken om eindelijk te breken met wat jou belemmert. 

Dit programma bestaat uit een stuk theorie, een stuk zelfonderzoek en een aantal geleide meditaties. 

In dit programma wil ik laten zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om de patronen die we al heel ons leven meedragen te zien, te herkennen en te transformeren. Ik laat je via geleide meditaties zien hoe je uit deze patronen kunt komen of hoe je ze om kunt keren.

Kosten: 29,95. 

Inschrijven

Om deel te nemen aan dit programma kun je een mail sturen naar [email protected] met daarbij de vermelding ‘Programma breken met patronen’. 

Waarom bied ik dit mooie programma voor zo’n laag bedrag aan? Omdat ik het in deze tijden van transformatie belangrijk vind om zoveel mogelijk mensen te helpen hun belemmerende patronen te doorbreken, zodat we samen kunnen gaan doen waarvoor we zijn gekomen: licht en liefde in de wereld brengen. Het is daarom belangrijk om positieve dingen in de wereld neer te zetten en dit programma is daar een van.

“Anne-marie van Hees, oprichtster van Lanakila.”

 • 7 september om 19.00 uur  een life- meeting via Zoom van 1,5 uur waar
  we de module mee starten. 
 • 28 september om 19.00 uur een live meeting via Zoom van 1,5 uur om
  vragen te stellen over de theorie die je hebt doorgenomen.
   17-18 oktober praktijkdagen in Limmen
 • 2 november  om 19.00 uur een live meeting via Zoom van 2 uur om vragen
  te stellen over de theorie die je hebt doorgenomen en om je praktijk die
  je geoefend hebt door te nemen
 • 21-22 november praktijkdagen in Limmen. 
 • 7 december 19.00 uur afsluitende Zoom bijeenkoms

Module: multidimensionele healing

In de module besteden we aandacht aan verschillende healing-methodes. Ik geef je inzicht in welke methodes er zijn en leer je de basis van een aantal effectieve methodes om jezelf en andere mensen te healen. Dit helpt je om te kijken wat het beste bij je past maar ook welke kapstok je kunt gebruiken om je eigen praktijk aan op te hangen. Daarnaast kijk ik graag wat jullie wensen en behoeften zijn. Dus er is ruimte om zelf methodes in te brengen, waar ik dan dieper op in zal gaan.
We gaan aandacht besteden aan:
• Het herschrijven van contracten
• Het herschrijven van de complete blauwdruk (basis)
• Pijnappelklier activatie
• Geometrie (basis)
• DNA (basis)
• Godinnen energie (basis)
• Werken met andere soorten energie zoals bv magnetiseren
• Weghalen van energieën die niet bij mensen thuishoren.
• Past live journey (regressie)
Pijnappelklieractivatie
• De pijnappelklier heeft niet alleen een fysieke functie maar ook een andere functie. We verbinden ons namelijk met de andere wereld met onze pijnappelklier. Het is belangrijk dat onze pijnappelklier geactiveerd wordt omdat we dan onze volle potentie kunnen leven. We zijn dan in staat om een hogere frequentie te ontvangen. Het voordeel van de pijnappelklieractivatie is dat je veel meer in contact komt met je hogere zelf en wie je werkelijk bent

Geometrie
• Je gaat door middel van eigengemaakte geometrische figuren een activatie in elkaar zetten.
• Deze kun je gebruiken in de groep maar ook 1 op 1.

Godinnen energie
• Je gaat uitzoeken welke godinnen energie je kunt gebruiken om je te helpen om andere mensen te begeleiden.
• Als je weet welke energie je kunt gebruiken ga je voor jezelf uitzoeken welke toegevoegde waarde deze heeft in het contact met cliënten.
Magnetiseren, reiki en andere toevoegingen van energiewerk
• Je gaat uitwerken wat je zelf hebt aangegeven wat je wilt leren. Eigen verantwoordelijkheid is hier dus weer heel belangrijk in.
Praktische informatie
Startdatum: 07-09-2020
De module in totaal 3 maanden, de opleidingsdagen vinden plaats in Limmen. De module wordt gevolgd in een groep van minimaal 12 personen. Er is in de module heel veel ruimte voor jouw persoonlijke groei op alle terreinen. Zo is er ook de mogelijkheid om daarnaast een individuele begeleiding te krijgen, zodat jij het maximale uit je proces haalt.
Je krijgt naast de online lesdagen ook theorie waar je zelf mee aan de slag kunt. De opdrachten staan op facebook bij de eigen besloten groep. Ik heb hiervoor gekozen omdat je dan meer samen kunt bespreken en kijken naar de opdrachten. Daarnaast kun je op de besloten Facebook groep onderling dingen delen en waar je ook vragen kunt stellen. Deze vragen mogen door iedereen beantwoord worden zodat meerder kanten belicht kunnen worden.
Verder is er 4 keer per module een life- meeting via Zoom van 1,5 uur waar je vragen kan stellen en waar ik deze vragen ga beantwoorden. Er is ook
Tijdens de modules heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid en hoe meer jij je eigen verantwoordelijkheid neemt hoe meer je uit de lesstof kunt halen.
Opleidingskosten
De opleidingskosten zijn: €890,00 Mocht je extra begeleiding willen dan kun je een consult inplannen. De kosten van een consult zijn dan €115,00 ipv €130,00.
Daarnaast kun je ook kiezen voor 2 combinatiepakketten:
‣ Pakket 1: 1 module en 3 persoonlijke consulten, totaal €1190,00
‣ Pakket 2: Vip pakket: 1 module en elke week een begeleiding van 1/2 uur (12x) totaal €1495,00
Wat krijg je voor dit bedrag?
‣ 4 lesdagen, live in Limmen
‣ 4x live meeting via Zoom
‣ Toegang tot lesmateriaal
‣ Besloten Facebookgroep

Inschrijven

Om deel te nemen aan dit programma kun je een mail sturen naar [email protected] met daarbij de vermelding ‘Programma healing