Workshop: 

Tijdens de verschillende opleidingen die ik geef, is me duidelijk geworden dat mensen steeds maar in bepaalde patronen blijven vastzitten. Ze zijn hard aan het werk om deze patronen te doorbreken, maar toch komen ze iedere keer opnieuw in deze valkuilen terecht. Dit lijkt niet logisch, gezien alle tools die de mens tot zijn beschikking heeft. In deze tijd zou je immers gemakkelijk de dingen die je niet meer wilt meedragen zodanig moeten kunnen herschrijven dat je er geen last meer van hebt. Mensen hebben vaak al veel geleerd en hard gewerkt aan de problemen en uitdagingen die ze hebben in hun leven. Waarom vallen ze dan toch steeds weer terug in het oude? 

Tijdens mijn laatste workshop over Atlantis en Lemurië heb ik deels een antwoord op dit vraagstuk gekregen. Er kwam tijdens die dag een gedachte op, die we met de groep hebben onderzocht. We kwamen vervolgens uit op ‘de Matrix’. 

De Matrix is een raster dat rond de aarde zit. Dit raster zorgt ervoor dat we volgens bepaalde structuren leven. Ook zorgt de Matrix ervoor dat we doen wat er gezegd wordt en dat we blijven uitvoeren waar we ooit voor gekozen hebben. 

De Matrix blijkt te zijn gemaakt door de Atlantiërs. In eerste instantie is dit gedaan met goede bedoelingen, om ervoor te zorgen dat er meer structuur kwam voor de mensheid. De Matrix is intussen echter uitgegroeid tot een soort gevangenis. Een gevangenis waarbij de mens al zijn krachten heeft gebruikt (en nog steeds gebruikt) om eruit te komen, maar steeds maar weer terugvalt in oude patronen en keuzes die ooit zijn neergezet. 

Om de Matrix beter te begrijpen en om de uitwerking ervan op de mensheid te laten verminderen, hebben we een workshop georganiseerd rondom dit thema.

Hoe ziet deze dag eruit? We gaan deze dag samen kijken naar de Matrix. Door middel van een geleide meditatie onderzoeken we de valkuilen die jij hebt en de manier waarop jij wordt tegengehouden in jouw ontwikkeling. Wat betekent de matrix voor jou? Welke patronen heb jij en wat heb jij allemaal al gedaan om deze patronen te doorbreken? 

We gaan kijken hoe we de Matrix kunnen doorbreken / ontmantelen, of wat er ook maar mag gebeuren. Naast de geleide meditatie gaan we  aan de slag om iets uit te werken wat we in de ochtend ontdekt hebben. 

Ga jij met ons mee op onderzoek uit, om erachter te komen waar jij vast zit en wat jij kunt doen om uit de Matrix te komen? 

Praktische informatie:

De live dag is van 10.00 uur tot 16.30 uur in Oudenbosch

De dag wordt gevolgd in een groep van maximaal 8 personen.

De kosten zijn € 175,00 inclusief koffie, thee, en iets lekkers. Zelf lunch meenemen 

Aanmelden via workshops@lanakila.nl