Magische Lichtreis Zuid Frankrijk

MAGISCHE LICHT reis naar Zuid Frankrijk. 

Aanvang van de reis 19 maart 2024. Terugreis 26 maart 2024

We gaan daar een ontmoeting krijgen met de energie van de Katharen en alle andere energieën die hierbij horen. Er is in deze omstreken veel meer te ontdekken.  

Op dinsdag 19 maart begint de reis. Voor sommigen die zelf met de auto gaan al wat eerder. De eerste dag is de aankomst in Carcassonne. Je kunt met het vliegtuig daar naartoe komen. We ontmoeten je daar. We starten bij Rennes les Bains. Hier kunnen we kennismaken met elkaar en al een stuk van de bijzondere energie voelen van de energie die daar aanwezig is. Het wordt geen historische vertel-reis maar een voelen wat de energie je wilt vertellen. Ik kan je wel helpen met de vertaling hiervan. 

Er zijn een aantal plaatsen die we gaan bezoeken. Ik wil op dit moment nog wel de vrijheid bewaren om echt te kijken waar jullie behoefte aan hebben om te ervaren. Ga van tevoren eens lezen over de Katharen en deze gebieden. Ga voor jezelf van tevoren eens voelen wat jij wilt bereiken met deze reis. 

Kosten:

€1195,- incl BTW

Hierbij inbegrepen:

  • Overnachtingen
  • Persoonlijke begeleiding tijdens de reis

Exclusief:

Vliegreis Carcassonne  en alle verdere kosten van eten en drinken. Vervoerskosten van Carcassonne en weer terug naar Carcassonne op 26 maart worden verdeeld over de mensen die meereizen. Vervoer vanaf Carcassonne tot en met de terugreis naar Carcassonne wordt verzorgd. Reis je met eigen vervoer, laat het me dan even weten, dan kunnen we misschien met elkaar meerijden.