Lezing: Multidimensionaliteit

Multidimensionaliteit: Wat is het en wat kun je ermee doen?
 

Dompel je onder in de multidimensionaliteit. 

Leer meer over de multidimensionaliteit en ervaar hoe het in een van de sferen is.
 
Wij mensen, hebben naast ons leven hier op Aarde, nog 11 andere jij’s in andere sferen. Kun jij je voorstellen welke invloed deze 11 jij’s op jouw leven hier op aarde kunnen hebben?
 
Wat belangrijk is in het ontmoeten van jouw 11 andere jij’s in de andere sferen van het universum, is eenheid. Jezelf heel maken door het integreren van al die andere jij’s in jezelf. Het klopt dat wij al de kennis al in ons hebben en dat we die kunnen gebruiken. De uitdagingen die je in je leven tegenkomt, kunnen je helpen om al die kennis in het nu te meesteren, maar als je contact hebt met alle andere sferen van jouw punt van waarneming, dan maak je ruimte vrij om alles om je heen te harmoniseren.
 
We gaan kennismaken met een van de sferen uit mijn boek Jij & je 11 andere. Het is niet nodig om het boek al gelezen te hebben. Tijdens de lezing maak je een reis naar sfeer 12. Sfeer 12 gaat over balans. Daarna is er nog tijd om enkele vragen te beantwoorden.
Je hoeft geen andere jij in deze sfeer te hebben om te ervaren hoe het daar is en wat je met de energie van deze sfeer kunt doen.

 

Data zoom meeting: 

  • 12 februari 2021 19.00 – 20.30
  • 18 maart 2021 19.00 – 20.30 
  • 28 mei 2021 19.00 – 20.30 
 
Wat heb je nodig? 
Stabiel internet, pen/papier, rustige omgeving en vooral jezelf. 
 
Kosten van de Cursus

De kosten van de cursus bedragen € 34.95 Inclusief lesmateriaal. Geef in het opmerkingen veld aan welke datum jij de zoom meeting wilt volgen.