Kids

Ken je onze favorieten merken al? 

Al deze merken zijn ecologisch verantwoord en leuk om mee te spelen. Niet geheel onbelangrijk, ze zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. 

PLAYinChoc

De ECO vervanger van het surprise ei en een echt duurzaam kado  PLAYin CHOC ToyChoc Box bevat twee individueel verpakte, heerlijk romige, biologische zuivelvrije chocolaatjes en een heerlijk stuk kartonnen speelgoed om in elkaar te zetten. Het stuk speelgoed is er een uit een serie van 4 om te verzamelen en wordt ook geleverd met een eigen educatieve infokaart met leuke weetjes. Zeer geschikt voor verjaardag feestjes en Sinterklaas. Omdat we om u en ons milieu geven is de playin choc biologisch, veganistisch, vermijdt het potentiële allergenen zoals soja, gluten en zuivel, bevat het geen geraffineerde suiker, is het milieuvriendelijk en gebruikt het alleen gerecycleerde, recycleerbare en composteerbare materialen. Onze chocolade is verpakt in een transparante folie die 100% plantaardig is en volledig composteerbaar.

Heavea

Ken je dit prachtige merk al? Heavea maakt al zijn producten van natuurrubber. Ze worden gekleurd met natuurlijke pigmenten. olledig op plantaardige basis en FDA goedgekeurde natuurlijke kleurpigmenten. Hierdoor kun je met zekerheid zeggen dat deze spenen geen schadelijke stoffen afgeven aan je baby. De ventilatiegaten hebben een speciaal eendjes design en zorgen ervoor dat vacuum rond de mond wordt voorkomen. Ook is de speen in vlindervorm gemaakt waardoor er genoeg ruimte is voor mond en neus. Anders dan andere spenen bestaat de gehele speen uit natuurrubber, waardoor deze extra zacht is. Net als alle Hevea producten worden de spenen uit 1 stuk rubber gemaakt. Hierdoor heb je geen naden waar bacteriën in kunnen gaan zitten. De speen is te steriliseren in kokend water. Geweldig toch? 

Spenen 0- 3 maanden

Spenen 3 - 36 maanden

Flessen

de flessen van Hevea zijn BPA vrij, wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit, thermische schokbestendig borosilicaatglas. 

Spelen

Green Toys - Gerecycled

Ook in de huidige vrij digitale periode, blijft Green Toys geloven in traditioneel speelgoed. Kinderen leren nog altijd het meeste van speelgoed waarmee ze creatief kunnen zijn en zich kunnen inleven. Speelgoed moet leuk zijn en exploratie uitlokken. Ook heel belangrijk is dat de huidige kinderen over vele jaren nog een mooie aarde hebben. Daarom wordt al het speelgoed van Green Toys gemaakt van gerecycled materiaal, namelijk oude flessen. Ieder stuk speelgoed is dus 100% gerecycled. Green Toys blijft innoveren om prachtig speelgoed op een zo duurzaam mogelijke manier te ontwikkelen zodat jouw kind optimaal wordt gestimuleerd te spelen en ontdekken. Hun passie is een groene aarde zo snel mogelijk op jonge kinderen over te brengen. 

ZSILT

Van shampoo fles naar speelgoedschep

Al het speelgoed van Zsilt is gemaakt om te blijven, niet kapot te krijgen. Gemaakt van het afval van Nederlandse huishoudens: van shampoofles tot schepje. Zo wordt de plastic afvalberg kleiner en onze zandkastelen hoger. En dat allemaal ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Oekonorm

De ontwikkelingen van vele ökoNorm producten – nawaro – zijn erkend door de classificatie ‘zeer goed ‘of  ‘goed’ door het consumententijdschrift ÖKO-TEST.

Ökotest is een consumentenorganisatie in Duitsland. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en publiceert de onderzoeksresultaten van 

producten en diensten. Er wordt onder andere onderzocht naar schadelijke stoffen. Het is vergelijkbaar met de Consumentenbond. 

Deze producten zijn door ÖKO-TEST erkend als ‘zeer goed’.

Klean Kanteen - Sippy

Handige draagbare en herbruikbare drinkfles van 355ml. Hij heeft een handige brede opening van 44mm wat makkelijk inschenkt en waar ook ijsblokjes in kunnen. Deze Sippy variant heeft standaard een dop meegeleverd speciaal voor de kleinsten. Na een lange drukke dag in de speeltuin kunnen kinderen even lekker afblazen met een lekker drankje. Ideaal voor onderweg. Dankzij het tuitje kan drinken niet zomaar worden gemorst en kunnen de kleinsten zonder moeite lekker drinken. De fles is lekker klein van formaat, dus prima vast te houden door kleine handjes. 

Verwisselbare dop voor een andere van de collectie Klean Kanteen. Voor sporten, een tuutje voor de kleintjes of een handige klipdop, kortom  voor elke situatie de juiste dop.

Namaki

Oplosmiddelvrije, geurloze en afpelbare kindernagellak op waterbasis. Speciaal ontworpen voor een veilige speelervaring voor kinderen. De lak droogt snel en kan zonder oplosmiddel worden verwijderd, zoals een sticker.

Happy Horse knuffels

Wat zijn ze toch heerlijk zacht en knuffelig. 

Happy Horse verovert al jaren talloze kinderharten en droogt kindertranen. De liefde voor Happy Horse knuffels is eindeloos.

Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels.
Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor. Dat vinden wij geweldig, daarom ook deze mooie knuffels hier te koop.