Jaartraject: spirituele coaching, spiritueel welzijn met activatie en/of meditatie

Praktische informatie:

Elke 2 weken een Zoomavond van 1 a 1,5 uur. Daarin zit een activatie of een meditatie. 

Leeromgeving waar je verschillende stappen kunt doorlopen.

Aansluiting bij de community van Lanakila

Kosten €121,00 per maand v

Daarnaast kun je individuele sessies inkopen. Een soort strippenkaart. 

Voorbeeld: Je koopt 5 uur in. 

Je hoeft dit niet per uur op te maken dit kan per 15 minuten ingezet worden. Kosten van een strippenkaart zijn €121,00 x 5 uur is € 605,00.

 Je stuurt een whatsapp bericht als je een sessie wilt inboeken. 

Let op: je krijgt een abonnement voor een jaar. Je gaat een betalingsplicht met ons aan. Je kunt niet tussentijds opzeggen. 

Het traject:

Je kunt dit traject zien als een reis waarin we je aan de hand nemen op jouw pad. Je moet het zelf doen maar niet alleen. 

We begeleiden je op elk terrein waar je ondersteuning nodig hebt. 

Deze reis ga je met meerdere andere mensen volgen. Jullie kunnen elkaar ondersteunen en ervoor zorgen dat jullie elkaar optillen naar een nieuwe frequentie. 

Anne-Marie verteld: 

Ik zie het traject als ridders aan een ronde tafel. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Ieder doet zijn eigen ding maar we ondersteunen elkaar in de reis die we met zijn alle gaan.  

Het startpunt van jouw reis is het punt waar je nu staat. Dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt om naar het volgende punt te komen. Onthoud het doel is in deze reis niet het belangrijkste. Leg ook geen doel vast anders doe jij jezelf tekort. Je zult namelijk ontdekken dat je dingen op je pad kunt krijgen waar je in je wildste dromen nog niet aan gedacht hebt. 

We gaan ook kijken naar de kapstok waar jij jouw praktijk of wat je maar neer wilt zetten kunt ophangen. Je gaat kijken welke vaardigheden je nog nodig hebt om werkelijk neer te zetten wat jij neer te zetten hebt. 

De kennis die je al hebt is daarin belangrijk. 

Ik ga je geen manieren aanleren om dingen te doen. Ik ga je wel laten zien wat er allemaal mogelijk is zodat jij jouw eigen manier kunt ontwikkelen. Het is jouw verhaal en je hoeft niemand anders te kopiëren. Alles zit al in jezelf. Wat wij samen gaan doen is wat er in je zit naar de oppervlakte brengen. Je krijgt door mij een spiegel voor gehouden en ik laat je zien hoe jij je spiegelt naar anderen.

Op een gegeven moment kun jij als je dit wilt ook mentor worden van een groepje. Je neemt een paar mensen onder je hoede om daar mee te sparren en op hun pad weer verder te helpen. Ik blijf jullie ook dan begeleiden op dat pad.