Empowerment programma

Ben jij hoog sensitief? Merk je dat je automatisch reageert op de dingen die er gebeuren? Heb jij behoefte aan persoonlijke groei om terug te gaan naar je eigen kracht? Wellicht is het empowerment programma dan wel net wat jij in deze huidige tijd kunt gebruiken. 

Sta centraal in jouw eigen spirituele ontwikkeling. Als jij je spiritueel ontwikkeld dan heb je gelijk ook weer een extra stuk in jouw persoonlijke groei te pakken. De moeilijkheden die we nu meemaken in ons persoonlijke leven zorgen ervoor dat je versnelt in een spiritueel ontwaken terecht komt. Doe je er namelijk niets aan dan blijf je steeds maar weer dezelfde stappen in jouw leven zetten. Hoe vind je je weg in dit alles zonder jezelf te verliezen in de dagelijkse sleur? 

Tevens is dit programma ook heel geschikt in de begeleiding als je in of tegen een Burn-out zit. 

In dit speciale programma krijg je handvatten aangereikt om het beste van jouw tijd hier op aarde te maken. In de cursus gaan we in op allerlei vraagstukken die in het dagelijkse leven voorkomen. Zoals bijvoorbeeld hoe reageert mijn lijf op een bepaalde situatie? Wat kan ik doen om dichter bij mezelf te blijven? Wat is sleur en wat kan ik hiermee? 

Elke groep is anders dus zal het programma specifiek naar jullie wensen worden aangepast indien nodig. 

Hoe ziet het programma eruit? 

Via Zoom organiseren we 3 korte lesavonden, deze avonden volg je nadat je jouw programma hebt doorlopen. Via de e-learning modules krijg je huiswerk toegewezen. 

Een huiswerk opdracht kan bijvoorbeeld zijn: een oefening om in je eigen kracht te staan. 

Thema 1: Empowerment, hoe sta ik voor mezelf? Het eerste thema is vooral het je bewust worden van alles wat je doet en denkt. Bewustwording is namelijk heel belangrijk omdat je dan pas de dingen voor jezelf kunt veranderen. In elk thema is ook een geleide meditatie. 

Thema 2: Wat is dagelijkse sleur? Zit jij in een dagelijkse sleur of heb je elke keer weer nieuwe uitdagingen. Waar we het in dit thema over hebben is om te kijken en te voelen wat van jou is en wat van de ander. We maken namelijk altijd een vertaling naar onszelf. Is alles wat jij voelt wel van jou? Tijdens het eerste thema ben je je bewust geworden dat je automatische reacties hebt. Het is dus goed om deze te doorbreken. Ook nu is er weer een geleide meditatie om je nog bewuster te maken van wat er speelt. 

Thema 3: Het masker is afgegaan. Je bent je bewust geworden van wat je reacties zijn en je hebt ook al een paar tools gekregen. Hoe ga je nu verder? Met uiteraard weer een geleide meditatie. 

Wat heb je nodig? 
Stabiel internet, pen/papier, rustige omgeving en vooral jezelf. 
 
Kosten van de Cursus

De kosten van de cursus bedragen € 99. Inclusief lesmateriaal.

Anmelden: kan via onderstaand artikel. Tip: volg beide cursussen met 10 % korting. 

Heb je vragen? of twijfel je nog? stuur ons dan een e-mail: shop@lanakila.nl