Module: Een magische nieuwe start

Een nieuwe module geïnitieerd door Steve Rother. Steve heeft een mooie start gegeven aan deze module. Wij gaan nu verder met deze magische reis met een nieuw inzicht. 

Wat houdt deze module in? 

Het is een levens veranderende module. De module geeft een nieuw perspectief. Soms kun je het gevoel hebben dat je klaar bent met een fase in je leven. Een kruispunt als het ware. De meeste technieken heb je al onder de knie en verder “leren” zit er niet meer in volgens jouw gevoel. Een van de technieken kan zijn om “opnieuw” geboren te worden. 

Tijdens deze module ga je eerst zelf door alle 7 levensfases heen. Vervolgens ga je verder om andere mensen te begeleiden in dit proces. 

Waarom ga je eerst zelf deze fases doorlopen? 

Als je dit zelf doorlopen hebt kun je veel beter weten hoe het persoonlijk voelt. Je snapt dan meer van elke valkuil die er in alle levensfases zijn. 

Vervolgens ga je in levensfase 7 via een geleide meditatie naar het afronden van je huidige pad. Je bent er klaar voor om terug te kijken. Je weet waarom je dingen gedaan hebt en je weet waarom de dingen gebeurd zijn zoals het gebeurd is. Dit geeft een onwerkelijk gevoel omdat je aan de ene kant heel bewust bent van het leven hier op aarde, terwijl je aan de andere kant heel duidelijk voelt dat je aan de andere kant bent. Je voelt de liefde en eenheid en je weet dat je thuis bent. 

 Vervolgens ga je een nieuwe blauwdruk maken en je gaat via een geleide meditatie weer opnieuw geboren worden. 

 

Praktische informatie

De live dagen zijn van 10.00 uur tot 16.30 uur in Oudenbosch

De module wordt gevolgd in een groep van maximaal 8 personen.

Er is in de module heel veel ruimte voor jouw persoonlijke groei op alle terreinen. Zo is er ook de mogelijkheid om daarnaast een individuele begeleiding te krijgen, zodat jij het maximale uit je proces haalt.

Je krijgt naast de lesdagen ook theorie waar je mee aan de slag gaat. Deze theorie is online. De opdrachten die je maakt worden door mij gelezen en beantwoord. 

Tijdens de module heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid en hoe meer jij je eigen verantwoordelijkheid neemt hoe meer je uit de lesstof kunt halen.

Opleidingskosten

De opleidingskosten zijn: €890,00. Mocht je extra begeleiding willen dan kun je een consult inplannen. De kosten van een consult zijn dan €115,00 ipv €130,00.

Daarnaast kun je ook kiezen voor 2 combinatiepakketten:

‣ Pakket 1: 1 module en 3 persoonlijke consulten, totaal €1190,00

‣ Pakket 2: Vip pakket: 1 module en elke week een begeleiding van 1/2 uur (12x) totaal €1495,00

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW

 Wat krijg je voor dit bedrag?

‣ 3 lesdagen, live in Oudenbosch  met alle faciliteiten zoals koffie, thee, koekjes en een uitgebreide lunch. Mocht je dieetwensen hebben kun je dit uiteraard aangeven. 

‣ Toegang tot lesmateriaal

‣ Besloten Facebookgroep

 Inschrijven

Om deel te nemen aan dit programma kun je aanmelden via info@lanakila.nl 

 

F.A.Q

Wat als je tevreden bent met het huidige leven kun je dan nog deze module doen? 

Ja dat kan zeker. Wij hebben tijdens de module healing namelijk een aanvulling gedaan en niet de hele blauwdruk verandert dat is aan jou of je dat wilt doen. Het mag, het hoeft niet. 

  •     Wat kun je dan verder leren? 

Je krijgt handvatten om je eigen draai aan hoe je de module ervaart en hoe je mensen kunt begeleiden die in dezelfde fase zitten. 

  •     Hoe voelt het voor jou? Ben je in staat om dit proces bij iedereen te doen? 

Dit is een vraag waar we tijdens de module wel bij stil gaan staan. Als jij voor jezelf bewust bent wat jouw sterke punten zijn en welke valkuilen er zijn ben je beter in staat mensen te begeleiden in dit proces.

  •     Is het de bedoeling om bij iedereen de blauwdruk te veranderen? 

Nee, dat is niet de bedoeling en je leert echt wel wanneer je deze techniek inzet en wanneer niet.