4 bijeenkomsten over het thema werken met Energie

Meestal als we een thema tegenkomen bijvoorbeeld net zoals dit thema dan leggen we het buiten onszelf. Werken met energie kan namelijk ook betekenen dat je leert hoe je energetische healingen kunt neerzetten of hoe je energetische consulten kunt neerzetten. Deze serie gaat niet om de buitenwereld. We maken wel contact met de buitenwereld maar gaat eigenlijk om hoe jij de energie kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw frequentie verhoogd wordt en jij kunt doen wat je wilt doen. 

Energie kan ook een tegenhanger hebben. er bestaat niet alleen lichte liefdevolle energie. Deze 1e dag gaan we aan de slag met de energie die te maken heeft met negatieve entiteiten. We gaan kijken hoe je deze energieën kan herkennen. Verder gaan we ook kijken of je je kunt herinneren waar je deze energie eerder hebt ontmoet. 

Vervolgens ga je aan de slag met erkennen dat je deze energie zelf hebt uitgenodigd om in je leven te komen. De volgende stap die we gaan nemen is hoe je deze energie uit jouw leven kan verwijderen. Daarnaast leer je ook hoe je ze ook in je omgeving kunt herkennen. Je mag mensen die ongevraagd healing geven maar je mag wel de energie die niet goed voelt uit de omgeving halen. Je kunt Als je merkt dat andere mensen last hebben van negatieve energieën dit wel bespreekbaar maken. Je kunt dan samen kijken of je ze kunt verwijderen. 

De 2e dag gaat over het thema Liefde. Je hoort vaak mensen praten over liefde en/of verliefd zijn. We gaan op deze dag kijken naar wat liefde voor jou betekent en wat voor jou liefde is. De woorden waar we mee aan de slag gaan zijn: onvoorwaardelijke liefde met als tegenhanger voorwaardelijke liefde. Daarnaast gaan we kijken naar seksualiteit. Op deze dag gaan we ook kijken naar universele liefde en hoe je deze in jouw leven kan geïntegreerd worden of hoe je deze kunt gebruiken in jouw leven. 

De 3e dag gaat over het balanceren en verhogen van jouw energie. Alles om ons heen en in ons bestaat uit frequentie. Je kunt zelf gaan ervaren op welke frequentie je zit. We gaan op deze dag kijken op welke frequentie jij reageert. Vervolgens gaan we samen kijken naar welke frequentie jij naar toe wilt bewegen. Deze dag staat helemaal in het teken van balanceren en verhogen van jouw eigen frequentie maar ook de frequentie van jouw omgeving. 

4e dag is al weer de laatste dag van de serie energie. Deze dag staat helemaal in het kader van het thema focus en manifesteren. Door te weten waar jij je focus op wilt leggen weet je ook wat je eigenlijk wilt manifesteren. Soms is onze energie heel erg versnipperd en weten we niet hoe we iets neer kunnen en willen zetten. Door je focus te verleggen van alles naar 1 ding kun je vanwaaruit de rest manifesteren. Het gaat er niet om dat je maar 1 ding werkelijk wilt gaan doen maar laten we eerst onze focus leggen op 1 onderwerp. Vervolgens ga je op deze dag met oefeningen kijken hoe jij deze focus kan gebruiken naar het manifesteren van wat je heel graag wilt. Als je weet wat je namelijk wilt manifesteren dan kun je het op de wereld zetten. We vergeten altijd een ding bij het manifesteren. We hebben een idee. We leggen onze focus op dit idee. Op het allerlaatste moment slaat de twijfel toe en zetten we een stap opzij. Door dit te doen zorg je ervoor dat datgene wat jij wilde manifesteren je neus voorbij gaat en iemand anders krijgt het in zijn schoot geworpen. Alleen maar omdat jij het niet hebt aangedurfd om deze stap werkelijk neer te zetten. 

De kosten van deze serie zijn €495,00. De dagen vinden plaats in Oudenbosch. We gaan met maximaal 8 deelnemers aan het werk om zo echt aan jouw persoonlijke stuk te kunnen werken. 

Voor koffie, thee, iets lekkers en een kopje soep wordt gezorgd. Wel eigen lunch meenemen. De dagen beginnen om 10.00 uur en zijn om 16.30 uur afgelopen.