Programma: Breken met patronen

We hebben allemaal patronen in ons leven. Je kunt eigenlijk zeggen dat heel ons leven uit patronen bestaat. Soms zijn deze patronen constructief en helpend, maar soms zijn ze ook belemmerend. Heb jij genoeg van de belemmerende patronen en wil je hiermee breken? Volg dan deze module van 3 zoom meetingen om eindelijk te breken met wat jou belemmert. 

Dit programma bestaat uit een stuk theorie, een stuk zelfonderzoek en een aantal geleide meditaties. 

In dit programma wil ik laten zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om de patronen die we al heel ons leven meedragen te zien, te herkennen en te transformeren. Ik laat je via geleide meditaties zien hoe je uit deze patronen kunt komen of hoe je ze om kunt keren.

 Wat heb je nodig? 

Stabiel internet, pen/papier, rustige omgeving en vooral jezelf. 
 
Kosten van de Cursus

De kosten van de cursus bedragen € 99. Inclusief lesmateriaal.

Inschrijven

Zodra je hebt betaald ben je gelijk ingeschreven voor deze cursus.

Waarom bied ik dit mooie programma voor zo’n laag bedrag aan? Omdat ik het in deze tijden van transformatie belangrijk vind om zoveel mogelijk mensen te helpen hun belemmerende patronen te doorbreken, zodat we samen kunnen gaan doen waarvoor we zijn gekomen: licht en liefde in de wereld brengen. Het is daarom belangrijk om positieve dingen in de wereld neer te zetten en dit programma is daar een van.

“Anne-marie van Hees, oprichtster van Lanakila.”