Op de agenda

Januari 2023

Tijdens deze Zoom gaan we kijken naar de taken die de gevallen engelen op de aarde hebben gehad. Lucifer en andere gevallen engelen hebben een taak op zich genomen die anders is als menigeen denkt. 

De zoom start om 19.30 uur tot 21.00 uur.

Meer informatie en inschrijving: Klik hier.

Als mens zijn we uniek. We hebben ongekende kwaliteiten.
Neem ons verstand. Wat nu als ons gevoel en verstand elkaar niet tegenwerken, maar echt samenwerken vanuit eenheid.
Het is dan belangrijk dat onze mindset de zuiverheid van het hart aanneemt.
Gedurende 40 dagen herprogrammeren we onze mindset en werken we toe naar de samenwerking tussen ons gevoel en ons gezuiverde mindset. Alles wordt dan veel helderder.
Ons verstand is vervuild geraakt door de dingen die we al heel vroeg hebben meegemaakt. De dingen die we als kind gehoord, gezien en gevoeld hebben beïnvloeden ons hele leven. Door ons mindset op te schonen van belemmerende overtuigingen en vrij te maken van aangeleerde programmeringen kan ons verstand in dienst staan van ons gevoel zodat we een geheel zijn.
 
Het programma is online, maar toch is er ook een persoonlijke begeleiding gedurende het hele programma omdat je vragen beantwoord en deze instuurt. Deze antwoorden worden beantwoord door mij zodat je daar weer mee verder aan de slag kunt. 
 
Kosten van het programma zijn € 345,00
Inclusief 2x Zoom van 1,5 uur.
Aanmelden via info@lanakila.nl

Februari 2023

Tijdens deze Zoom gaan we kijken naar jouw innerlijke kind. Hoe gaat het met jouw innerlijke kind? Heb jij contact met jouw innerlijke kind of verstopt hij/zij zich? 

De zoom start om 19.30 uur tot 21.00 uur.

Meer informatie en inschrijving:

Maart 2023

Tijdens deze Zoom gaan we naar het tijdperk van koning Arthur. De ridders van de ronde tafel. Avalon en alles wat daarbij hoort. Later komt er meer informatie.

De zoom start om 19.30 uur tot 21.00 uur.

Meer informatie en inschrijving: