Op de agenda

Oktober 2021

De verloren beschaving van de Sahara is net zoals Atlantis en Lemurie heel lang geleden. Er zijn 12 buitenaardse volkeren op de aarde gekomen om balans te brengen maar helaas in plaats van balans is er onbalans gekomen.

Meer info

November 2021

Ik ben op deze dag aanwezig bij NTI/NLP om vragen te beantwoorden over het nieuwe veld van Eenheidsbewustzijn.  Daarnaast ga ik met alle deelnemers aan het werk vanuit mijn helder weten, voelen en helder horen om te kijken waar er blokkades zijn en of we die aan kunnen pakken. Aanmelden voor deze dag gaat via [email protected]

Voor meer informatie klik hier

We gaan deze dag samen kijken naar de Matrix. Door middel van een geleide meditatie onderzoeken we de valkuilen die jij hebt en de manier waarop jij wordt tegengehouden in jouw ontwikkeling. Welke patronen heb jij en wat heb jij allemaal al gedaan om deze patronen te doorbreken? 

We gaan kijken hoe we de Matrix kunnen doorbreken / ontmantelen, of wat er ook maar mag gebeuren. Naast de geleide meditatie gaan we echt aan de slag om eens en voor altijd uit de Matrix te komen.

Ga jij met ons mee op onderzoek uit, om erachter te komen waar jij vast zit en wat jij kunt doen om uit de Matrix te komen? 

Meer informatie klik hier

Je gaat door middel van muziek en beelden kennismaken met Lemurië. Je wordt samen met de beelden en muziek en de jouw eigen zijn mee terug in de tijd genomen. Je mag dan daar ervaren wat jij hebt meegemaakt of zelf hebt gedaan en wat jouw link is met deze beschaving.

Meer informatie klik hier