Channel: kerst 2020

Channel 

Kerstavond

Op kerstavond zijn we begonnen met de geboorte van wat we werkelijk neer willen zetten. De geboorte van eigenlijk een nieuwe rol. De rol van wie je werkelijk wilt zijn. 

Ik ga contact maken met de keeper of time om een en ander te verduidelijken. 

Deze tijd is een tijd van naar binnen keren. In de winter zoeken mensen hun eigen huizen op en dat wilt eigenlijk zeggen dat de winterperiode een tijd is dat je naar binnen keert. De dagen zijn korter en jullie zoeken in huis warmte en gezelligheid. Nu is het in deze periode anders als wat jullie altijd gedaan hebben. Door de maatregelen die jullie regering nu genomen heeft is er in een keer een andere beleving gekomen van wat eigenlijk altijd al de bedoeling is in deze tijd. 

Door de strijd die vele zijn gaan voeren zijn jullie vergeten wat er nu echt belangrijk is. Het is niet de knuffel die je aan andere uitdeelt. Het zijn niet de cadeautjes die je in de winkel koopt. Het is niet het vele eten waar de kerstdagen bij jullie nu voor staan. 

Het is een tijd voor bezinning. Op 21 December zijn er 2 planeten op 1 lijn gekomen. Dit heeft bij jullie voor vele verhalen gezorgd. Tel dit op bij alle andere verhalen waar jullie op dit moment in geloven dan is er veel afleiding om ervoor te zorgen dat je niet werkelijk naar jezelf gaat kijken en wat jij hebt neer te zetten. Al de verhalen hebben verwachtingen gecreëerd bij mensen. Verwachtingen die niet allemaal zijn uitgekomen. Mensen zijn gaan denken dat ze iets fout gedaan hebben omdat ze het niet zo voelde als het gezegd is. Dit zorgt voor afscheiding. Je gelooft namelijk dat je anders bent. Je gelooft dan niet meer in de eenheid. Er is ook heel veel afleiding bij iedereen om er ook voor te zorgen dat mensen niet werkelijk gaan doen wat er te doen is. 

De afgescheidenheid en de afleiding wordt gecreëerd door de gedachten en niet door de maatregelen die er genomen zijn. De afgescheidenheid komt in uitdrukking in alle verhalen die jullie allemaal zijn gaan geloven. Een verhaal wordt pas waar als meerdere mensen er in gaan geloven. 

Wat is er dan nu belangrijk? Is het belangrijk om alle verhalen te gaan geloven of is het belangrijk om jouw eigen verhaal te geloven. Is het belangrijk om je te laten afleiden door alles om je heen of ga je nu werkelijk naar binnen om wakker te worden en geen enkel verhaal meer voor waarheid aan te nemen?

Sta eens werkelijk stil bij wat er om je heen gebeurt. Dat is wat er niet gedaan wordt omdat jullie niet je eigen waarheid meer centraal laten zijn. 

Hoe zit het op dit moment met het stukje boosheid en vergeving? Er is veel boosheid in de energie. De eigen boosheid wordt bij mensen getriggerd door de energie die ze van het collectief voelen. Wat jullie mensen als automatische reactie doen is gelijk dit naar jezelf vertalen. Je gaat niet kijken naar waar het vandaan komt maar gelooft gelijk dat het van jezelf is. Vergeving is ook zo’n verhaal. Vergeven van andere zorgt ervoor dat je jezelf beter gaat voelen denken jullie. Is dit werkelijk zo of zeg je alleen dat je iemand iets vergeeft omdat je denkt dat je je dan beter voelt. 

Mensen wordt wakker.

Geef een reactie