Nieuwsbrief December 2020

Hoi lieverds,

Nieuwtjes: 

Een echt familiebedrijf: we zijn sinds een aantal maanden een echt familiebedrijf geworden. Het kan dus voorkomen dat je een e-mail krijgt van Merle, Sanne of Anne-Marie. Iedereen heeft zijn eigen vakgebied en kwaliteiten, hierdoor kunnen we als kleine onderneming verder groeien. 

Empowerment programma is van start, eerste feedback is erg leuk. De zoom meetingen zijn even wennen maar geven een mooie start aan het spirituele welzijn. We hebben extra data gepland om nog meer groepen te helpen. 

Groep 2: 4 jan /18 jan/ 1 feb 19.00 tot 20.30

Groep 3: 4 feb /18 feb /28 feb 19.00 tot 20.30

We werken nu door de corona tijd vooral vanuit huis. Het opstarten is even wennen geweest maar we beginnen onze draai zeker te vinden. Zo gaan de cursussen vooral via zoom. Het live geven van de cursussen zit er voorlopig nog niet in helaas. Zodra het weer kan dan gaan we in onze nieuwe praktijkruimte van start. 

Nieuwe praktijkruimte: De verhuizing van de praktijk is in volle gang. We krijgen een heerlijke ruimte aan huis voor workshops, begeleidingen en nog veel meer. 

Webshop is online: Achter de schermen hebben we enorm hard gewerkt aan het realiseren van een prachtige webshop. Deze webshop staat vooral in het teken van selfcare, duurzaamheid en bovenal mooie producten. 

Al de producten hebben wij zelf getest en zijn we zeer tevreden over. Omdat de webshop in eigen beheer is pakken wij alles zelf in met ontzettend veel liefde. Door het persoonlijk contact is er veel mogelijk, zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je product als cadeautje in te laten pakken of om het product met de fietskoerier af te laten leveren. 

We hebben een bewuste keuze gemaakt voor een webshop naast de opleidingen om een webwinkel te maken met liefde, liefde voor producten die ervoor zorgen dat niet alleen wij groeien maar ook jullie. 

Mis je nog artikelen mail ons dan even op: shop@lanakila.nl 

Energetisch weerbericht: Onstuimig met een drupje regen. Laat je niet verleiden door je eigen valkuilen. 

Tip: Probeer eens wat nieuws, ken je Knocking on heavens door (kloppen op de hemelpoort) al? Deze prachtige yoga pose is geschikt voor iedereen. 

Ga staan, beide benen goed op de grond. Lichte buiging in de knieën. 

Haal diep adem, houd de adem vast, laat de adem gaan. Herhaal dit 3x. 

Beweeg de armen om je lijf als een golf, van de ene kant naar de andere kant. 

Blijf deze beweging herhalen, steeds groter, harder en mooier. 

Lach eens. Heerlijk om aan te kloppen toch? 

Kom tot stilstand en ga verder met je dag. 

Opleidingen: We hebben al veel nieuwe data gepland. 

Urban jungle programma gestart op: 12 jan /19 jan & 26 jan 19.00 tot 20.30

Doorbreken van patronen: 7 feb /24 feb/ 14 maart 19.00 tot 20.30

lezing multidimensionaliteit: 10 jan 19.00 tot 20.30

Meer informatie zie de website, opleidingen

Ook geven we elke 2 maanden 2 webinars, 1 gratis variant en 1 betaalde variant. de betaalde variant is een verdieping van de gratis variant. Meer informatie op de website. 

We zijn nog verder aan het plannen voor 2021. 

Uitgelichte webshop artikelen

Podcast:

De podcast is even stil geweest. Vanaf januari gaan we weer met een frisse start verder. Elke maand zal er een podcast verschijnen. De podcast krijgt elke 3 maanden een nieuw thema.

Thema’s 2021:

  • Empowerment
  • Healing
  • Selfcare
  • Patronen doorbreken. 

Liefs, 

Lanakila 

Geef een reactie