Energetische Update; onrust op alle lagen. Hoe gaan we hiermee om?

November 2020

De energie van dit moment blijft er een van onrust en een gevoel van oorlog.

Wat is eigenlijk de energetische oorlog?

Er zijn 4 groeperingen in de mensheid op dit moment. Deze groepen zorgen voor veel onrust.

Eigenlijk zijn het 2 groepen die de onrust veroorzaken. In een oorlog heb je te maken met daders, slachtoffers en mensen die zich verzetten. Ik wil daar op dit moment eigenlijk een 4de groep bij zetten en dat is de groep die vanuit liefde op de achtergrond bezig zijn. Ik word overgenomen door de Keeper of Time die de volgende boodschap voor de mensheid heeft.

We zullen eerst het eens hebben over de daders en degene die zich verzetten tegen alles. Eigenlijk kun je zeggen dat dit 2 kanten zijn. Wie heeft er eigenlijk gelijk? Wat bedoelen we daar eigenlijk mee? We bedoelen dat het niet uitmaakt wat er gebeurt het heeft allemaal te maken waar de mensheid op dit moment voor staat. Welke beslissingen gaan de mensen op dit moment maken. Als we vanuit het oogpunt van donker gaan kijken kun je zeggen dat het donker er op dit moment voor zorgt dat het concept angst heel actief blijft. Er gebeurt van alles om ervoor te zorgen dat de mensen in hun angst gaan zitten. Wat is eigenlijk angst. Angst is een fight, flight en freeze reactie van jullie menselijk systeem. Het team van Lanakila heeft daar gisteren al een mooi programma over geschreven. Ja, ze denken dat ze dit zelf hebben geschreven maar ze hebben goed geluisterd naar wat er op dit moment echt nodig is. Het is nodig namelijk dat de mensheid veel meer in groep 4 gaat zitten. 

Wat gebeurt er als de mensheid in de angst gaat zitten? Er kan dan geen liefde en geen licht zijn. Alle 3 de groepen waar we het over hebben zitten in principe in het angst concept. De 2 groepen zijn aan het vechten, de 3e groep is aan het vluchten of aan het bevriezen. 

Op dit moment is het bij de jongste dochter van Anne-Marie ook spannend in haar omgeving. Er zijn is de bergen vlak bij waar ze woont bosbranden. Het vuur wordt steeds weer aangewakkerd en er zijn al vele hectaren grond, bomen en huizen verbrand en toch hoor je daar niet veel van omdat de andere vuurhaarden veel meer aandacht vragen. Wat bedoelen we met deze vuurhaarden? Het is het vuur wat in de mensen zelf aangewakkerd wordt. Je kunt eigenlijk zeggen dat er steeds olie op het vuur gegooid wordt. Er wordt geschermd met allerlei wetenschappelijke onderzoeken terwijl alle wetenschappelijke onderzoeken normaal gesproken allemaal heel lang duren. Ze kijken allemaal naar het korte termijn en hebben geen flauw idee wat er op de lange termijn allemaal voor consequenties zijn. Zo ook met de branden in Amerika. Ze zijn heftig maar op dit moment is het heftiger dat er verkiezingen zijn. Het is heftig dat er een virus is wat iedereen in zijn macht houdt. De ene zegt dat het flauwekul is terwijl de ander net zo hard zegt dat het heel erg is. Waar is de waarheid? Daar komen jullie maar op een moment achter en dat is op de lange termijn. Wat zijn de gevolgen als jullie je wel of niet aan richtlijnen houden? 

Daarnaast zijn in dit geval ook nog vele slachtoffers. De mensen die het virus hebben. De mensen die door het virus niet de juiste hulp in hun gezondheid krijgen. De vele mensen die in hun angst zitten. De kinderen die het moeilijk hebben. Er wordt gezegd dat ze het moeilijk hebben door het virus, maar we geven jullie aan dat ze het veel moeilijker hebben omdat de mensheid tegenover elkaar staat. Ze voelen de strijd die er is en weten niet waar ze zijn. Ze voelen geen veiligheid omdat iedereen alleen maar bezig is met het vuur.

We hebben het al even gehad over de 4e groep mensen. Wie zijn deze mensen? Dit zijn de mensen die niet meegaan in welk verhaal dan ook. Deze mensen blijven in liefde staan. Ze reageren ook vanuit deze rust en liefde naar iedereen. Ze laten iedereen in hun waarde en gaan ook geen olie op het vuur gooien met uitlatingen die geen enkele zin hebben. 

Deze mensen werken eigenlijk op de achtergrond en ook dit gebeurt al vele eeuwen. Het wordt tijd dat deze mensen naar de voorgrond komen. Dat ze niet meer op de achtergrond blijven maar dat ze er wel voor zorgen dat de gedachten van negatief omgedraaid kunnen worden naar positief. Dat is de enige manier om in deze situatie staande te blijven. 

Dus als we gaan kijken naar het energetische weerbericht kunnen we zeggen dat het letterlijk en figuurlijk stormt. 

Veel liefs en stay save,

Anne-Marie

Geef een reactie