Channel 1

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Channel
  • Bericht reacties:0 Reacties

Ik heb vanaf afgelopen zaterdag een aantal berichten door gekregen en wil dit ook graag met jullie delen. Dit is de eerste. 

Zaterdag 14 maart.

Door het virus ligt eigenlijk alles op een laag pitje. Mensen keren
naar binnen en ook op straat is het heel rustig.
Vandaag, een hele bijzondere dag, na een vrij moeilijke week. Daarvoor geweldige dagen achter de rug met als start, Gran Canaria. Wat voel ik me geweldig op een vulkanisch eiland.

Ik was vorig jaar juni 2019 al begonnen aan een boek over
multidimensionaliteit. Nu eindelijk op Gran Canaria verder geschreven. Wat een energie, wat een mooie gesprekken en heerlijk genoten van een lang ontbijt en een lang diner. Door alles wat er met mijn lichaam gebeurde, deed me dit heel erg goed. Na Gran Canaria was er een dag met consulten, met mooie gesprekken en veel kunnen betekenen voor mensen. Daarna begon blok 2 van de module communicatie.

Ik wist al dat dit een bijzonder blok zou worden en precies die mensen waren er, die er moesten zijn. Wauw wat een geweldige dagen. Ik voelde me werkelijk gedragen,
ondanks ik geen lichamelijk contact heb gehad, met de mensen van het blok. Het Corona virus. Phoe lastig. Waarom lastig, omdat ik, ondanks ik het groter plaatje begrijp en kan overzien, dit toch heel veel met me deed en nog steeds doet.
Op de laatste dag van het blok zei Nicolette in een keer na de pauze. Ik weet niet wat er aan de hand is maar ik moet achter je langs lopen. Ik mag niet voorlangs je lopen.
Ik heb daarop gereageerd dat ik dat snapte. Heb toen aan Alfred, die gedachteloos voor me langs liep, of hij achterlangs terug kon lopen naar de deur en dan met zijn gedachten erbij voorlangs me wilde lopen. Hij deed dat en hij mocht inderdaad ook
niet verder. Moest ook achterlangs. Dus zorg ervoor dat je altijd met aandacht voelt wat er om je heen is. Wat was er aan de hand? Ik heb in de groep gevraagd of er
mensen zijn die dingen kunnen zien en ik zag dat Annemieke inderdaad wist wat er was. Ze vertelde dat Jeshua iets voor me neer had gezet. Een vorm wat helemaal licht was. Hij maakte daarbij de beweging dat we erlangs moesten. Met we, bedoelde hij Annemieke en mij. Het heeft te maken met de verdwijning van het universum, De cursus in wonderen en ook de andere boeken die Gary Renard heeft geschreven.
Zijn boeken gaan vooral over vergeving van anderen en zo ook jezelf. Ik voelde in alles dat er dingen niet klopte. En ook dat gevoel klopt. De informatie is 20 jaar geleden om naar hem toe te komen. Het gaat om twee meesters Arten en Pursha die de cursus in wonderen op een eenvoudigere manier vertalen. De informatie is toen gekomen. Ik was zo blij als een klein kind om Gary te ontmoeten en wat was ik teleurgesteld. Nu snap ik sinds vandaag nog beter waarom dit was. Vandaag was Annemieke bij me om verder in te gaan op de ervaring van de derde dag van blok 2. Wauw, wat hebben we mooi gewerkt. Ze voelde een diepe eenzaamheid en honger bij me, al vanaf ik een baby was. Ik kan dat heel goed voelen en begrijpen. Ik heb als klein kind al niet gekregen wat ik nodig had en dat
was werkelijke verbinding. De andere reden is eigenlijk, dat ik voor mijzelf, niet bij het laatste stukje informatie kon komen. Ja, kon is het goede antwoord.

Als ik bij mensen in de buurt ben, en dan hoef ik niet eens wat te doen, kunnen mensen bij informatie komen die ze zelf niet konden bereiken. Ik heb dat niet. Zelfs niet bij Steve en
Janosh, van wie ik heel veel houd. Ja, ik voel me fijn bij hun omdat ze zien wie ik werkelijk ben. Ze hebben me dat alle twee heel goed laten voelen. De reden van mijn eenzaamheid is omdat ik niet kan bereiken wat ik eigenlijk wil bereiken.

Vandaag zijn Annemieke en ik bij informatie kunnen komen die voorbij de vorm gaat. Voorbij alles wat hier op aarde en de universa gaat. Zo mooi, omdat Annemieke en ik samen geweldige opstellingen neer kunnen zetten, die voorbij alles gaat. Voorbij alles wat we kunnen weten. Voorbij alles wat in onze rugzakken zit of waar we ooit over hebben gelezen. We kwamen ook een energie tegen die heel donker was. We hebben die energie
voorbij tijd en ruimte laten gaan. We ontdekte dat er een heel oud geheim was en dat oude geheim heeft met vorm te maken. Annemieke kwam uiteindelijk in een energie die heel zacht was. Woorden zijn niet genoeg om te beschrijven wat deze energie werkelijk is. Voorbij liefde vrede en wat je ook maar voor woorden eraan kunt geven.
Deze energie heeft, als ik het heel kort vertaal, iets in de vorm gezet wat niet in een vorm gezet mocht worden. Daardoor heeft deze energie iets veroorzaakt wat ons al miljoenen jaren vast heeft gezet. Niet moedwillig heeft ze dat gedaan, deze energie, maar omdat ze geen andere keus had. Als ik dit aan het schrijven ben krijg ik echt
maagpijn. Er is iets wat me wil tegenhouden om dit naar buiten te brengen, maar dat kan niet meer. Ik kan niet meer mijn ogen sluiten voor dit alles. Zelfs niet omdat ik door een ontsteking van mijn rechteroog niet eens alles zo goed kon zien. Zoals
Jeshua al aan had gegeven aan Annemieke, moet ik naar buiten komen met de informatie die ik vanaf nu doorkrijg. Het gaat op een andere manier dan dat ik altijd al doe. Ik heb bij alles wat ik doe eigenlijk geen vorm. Ik laat altijd ontstaan wat andere nodig hebben. Laat altijd mensen vragen stellen om ervoor te zorgen dat ze het antwoord krijgen wat de mensen op dat moment nodig hebben.

Nu !! is het de tijd dat ik mijzelf ga geven wat ik nodig heb en dat is eigenlijk al vorig jaar op Tenerife gestart, maar op Gran Canaria verder gegaan. Het is belangrijk dat ik zelf vragen ga stellen en dat deze dan beantwoord gaan worden door verschillende energieën.

Waarom noem ik eigenlijk verschillende energieën? Het is niet alleen Jeshua, de Keeper of Light of Lilith. Het is ook de energie van Sophia die ik werkelijk ben. Daarnaast zijn er ook al eeuwen oude energieën die naar voren willen komen. Willen gaan vertellen, waar het in de vorm, fout is gegaan. Ja, echt fout, ik kan het niet anders noemen, omdat er iets is gebeurd, wat helemaal niet de bedoeling was.

Zoals ik tijdens het blok al aangaf, iedereen krijgt de informatie op de laag dat hij/ zij het aankan. Annemieke en ik kunnen samen bij informatie die voor mijn gevoel op de allerhoogste laag ligt. Wie weet zeggen we over 10 jaar wel dat er nog andere mogelijkheden zijn, omdat we nog steeds verder gaan. Mooi hoe de processen eigenlijk werken. Ik heb het altijd over een open en transparante communicatie. Deze communicatie gaat verder dan de woorden die we nu hebben. Ik zeg ook al heel lang
dat de woorden eigenlijk andere betekenissen hebben. Vooral zoals jullie weten het woord ego heeft voor mij een hele andere betekenis dan iedereen eraan geeft. Ik ben ook altijd bezig met naar de oorsprong van dingen te gaan. Dit is ook wat Jeshua bedoeld ga voorbij de vorm.
We zijn nu gekomen bij een niet-vorm. Wat een geweldig gevoel deze niet-vorm en wat voel ik me vanaf die tijd goed. Annemieke heeft voor mijn lijf gestaan en ik voor
de niet-vorm. Nu snap ik wat er mijn hele leven gebeurd is. Ik ben in een vorm gezet. Zelfs letterlijk, is mijn maag, in een vorm gezet. De laatste is gebeurd om ervoor te zorgen dat ik in de vorm zal blijven. Is het nu de bedoeling dat ik als niet-vorm niet meer op aarde ben? Nee, dat is niet de bedoeling. Mijn lichaam voelde zich heel goed met mijn niet-vorm naast zich. We mochten elkaar bij de ellenboog aanraken maar verder niet. We wisten beide dat we er waren en het was goed. Hoe gaat dit uitwerken op mijn aardse lichaam? Dat zullen we ontdekken. Voor nu voelde het heel
goed. Wat een mooie energie was er daarna. Zoveel rust en we hadden geen
antwoorden meer nodig op dit moment.

Wat betekent dit voor mij in wie ik werkelijk ben? Ik ga mijn vorm loslaten, ik ga loslaten om in een vorm te functioneren. Ik ga loslaten om dingen niet te zeggen omdat ik bang ben dat ik niet begrepen word. Ik ga loslaten hoe anderen denken dat het hoort. Ik ga loslaten dat ik moet doen wat anderen vinden wat ik moet doen. Op dit moment is de cirkel of life op de radio. Ik ga mijn eigen cirkel of life opzoeken. Ik ga ervoor zorgen dat ik letterlijk gevoed word door de energie die ik nodig heb. Heb ik niet langer vocht en eten nodig? Ja, die heb ik zeker nodig. Ik ga verder ontdekken
hoe dat nu voor mij gaat werken. Wat ik voor nu weet, en dat heb ik in het tweede blok ook aangegeven, ik blijf op mijn eigen laag en ga doen wat ik zelf nodig heb. Dat betekent niet dat ik me terug ga trekken, maar het betekent wel dat ik op een andere manier ga werken. Welke manier heb ik eigenlijk al aangegeven. Niet door geen vorm maar door de niet-vorm. Mooi om te ontdekken wat deze niet-vorm is. Ik ga op mijn troon zitten. De troon waar ik als elvenkoningin recht op heb. De troon waar wij allemaal recht op hebben. De troon die bij jouw laag hoort. Niet om je boven iemand
te stellen maar om echt te laten zien wie we werkelijk zijn.
Voor nu goed om af te sluiten en om naar buiten te sturen wat er gebeurd is.

Geef een reactie